lördag 30 juli 2011

Vitlök smarriga lök

Kan stoltsera med min första skörd av vitlök






Lite hårdare och mer genomskinlig än den jag köpt i affären antagligen för att den är helt färsk nyuppplockad från jorden. Använder gärna vitlök som krydda men då i lagom mängd...så är det väl med alla kryddor. Jag tycker det är gottigast om man känner råvaran bakom kryddan!



Ta hand om er!

5 kommentarer:

  1. Så gott med egenodlad vitlök! Är den mildare än den man köper?/Christina

    SvaraRadera
  2. Prova att ugnsbaka, det blir supergott.
    Skördade mina i förra veckan och nu ligger de på tork.

    Ha det bäst!
    Anna

    SvaraRadera
  3. Oj!! Märkte du att jag kunde skriva en kommentar till dig igen!! Äntligen!!

    SvaraRadera
  4. Så gott, så gott! In i ugnen med den! :) Kram

    SvaraRadera